Апартаменти

 

Ajax room1 (IMG_1066)Ajax room1 (IMG_1078)

Апартаменти с една спалня

   Хотел „Аякс” предлага два просторни и обзаведени с вкус апартамента с една спалня и баня с вана и душ-кабина. И двата апартамента разполагат с открита тераса, която е с изглед към Вътрешната градина на хотела. Интериорът, цветовото решение и разположението им са различни с цел задоволяване естетическите предпочитания на гостите ни.

   Описание на апартаментите: Открита тераса, Дневна стая с мека мебел и плазмен телевизор, Спалня с плазмен телевизор, Пожароизвестителни детектори, Персонален сейф, Кабелна телевизия, Хладилник, Бар-плот, Телефон с директно избиране, Двойни шумоизолиращи отваряеми прозорци, Баня с вана и душ-кабина, Сешоар, Възможност за допълнително легло – по предварителна заявка.

Ajax-appartment (IMG_1041)

Апартаменти:                   2Ajax-appartment (IMG_1026)

Гости:                           1   –   2

 

Закуска включена в цената на апартамента

 

 

Ajax-appartment.spalnia (IMG_1054)

Ajax-appartment (IMG_1048)

Семеен апартамент с две спални

   Хотел „Аякс” предлага два просторни и обзаведени с вкус семейни апартамента с дневна, две спални, кухненски бокс и две бани с вана, душ-кабина и тоалетна. И двата са разположени на приземния етаж и са с директен достъп към Вътрешната градина на хотела. Подходящи за големи семейства, както и за дългосрочно наемане.

 Описание на апартаментите: Две просторни спални с легла тип „Кинг Сайз”, Дневна стая с мека мебел и плазмен телевизор, Кухненски бокс, Пожароизвестителни детектори, Персонален сейф, Кабелна телевизия, Хладилник, Удобно работно бюро, Бар-плот, Телефон с директно избиране, Двойни шумоизолиращи отваряеми прозорци, Две бани с вана и душ-кабина, Две тоалетни, Сешоар, Възможност за допълнително легло – по предварителна заявка.

Апартаменти:                     1Ajax-appartment (IMG_1040)Ajax-appartment (IMG_1034)

Гости:                            2   –   4

За контакти:  

  • Телеон: +359 2 8601112                                                                
  •  Факс: +359 2 8604350                                                                        

    Мобилен: +359 898 775812

  • гр. София, кв. Витоша, ул.Ангел Каралийчев №10
  • e-mail: office@hotel-ajax.com                                                            
  • Виж на картатаfacebookicon3